Vaxning

Överläpp 220 kr
Ögonbryn 275 kr
Armhåla 315 kr
Ansiktet 395 kr
Halv rygg 450 kr
Hel rygg 595 kr
Halva ben 395 kr
Hela ben 495 kr
Halva ben & bikinilinjen 688 kr
Hela ben & bikinilinjen 787 kr
Bikinilinjen 325 kr
Brasiliansk 615 kr
Brasiliansk Delux (med hårreducerande gel) 795 kr

Brasiliansk vaxning utför vi endast på kvinnor. Väljer du behandlingen ”Brasiliansk Delux” så använder vi även en hårreducerande gel vilken du kan läsa om längre ner på sidan.

Att tänka på innan vaxningen

Se till att hårväxten minst är 4-5 mm lång annars kan det vara svårt att få bort hårstråna och resultatet blir inte 100% bra. Vet du om att du är känslig mot smärta så rekommenderar vi dig att ta 2 värktabletter en stund innan du kommer till oss. En dusch samma dag kan även det göra att det känns bättre då du sedan ska undvika att smörja in dig med tvål/krämer på två dagar efter vaxningen.

Så här går det till

Du får i lugn och ro klä av dig ensam för att sedan lägga dig på britsen med en handduk. Ska du endast göra en intim/brasiliansk vaxning så krävs de endast att du klär av dig byxor och underkläder. Ska du vaxa dig under armarna behöver du ta av dig upptill. Behå kan vara kvar men man bör veta att det alltid kan finnas risk att få vax på den även om personalen självklart gör sitt bästa för att undvika det.

Den person som ska utföra vaxningen kommer sedan berätta hur behandlingen går till och svarar gärna på frågor om du har några sådana. Det finns inga dumma frågor och personalen som utför behandlingen vet själva hur det är att vara kund så inga funderingar är pinsamma. Skulle man under behandlingens gång känna att ”detta är inget för mig” så är det helt okej att be personalen avbryta behandlingen. Om man väljer att ta bort allt hår eller behålla lite är en smaksak, även då de gäller att vaxa sig baktill, dock väljer de flesta att göra det. Efter behandlingens slut så informerar personalen dig hur du ska på bästa sätt sköta dig hemma och lämnar sedan dig ensam i rummet så du kan klä på dig i lugn och ro.

Att tänka på efter vaxningen med hårreduktionsgel

  1. Den behandlade hudytan får inte komma i kontakt med vatten de närmsta 6 timmarna efter behandlingen.
  2. Utför inte aktivitet som innebär svettning. Svett sköljer bort den verksamma gelen.
  3. Undvik solexponering i minst 24 timmar.
  4. Använd inga parfymerade preparat.
  5. Använd löst sittande kläder de första dagarna efter hårborttagningen.
  6. Undvik att smörja in dig med tvål/krämer de två närmsta dagarna efter vaxningen.
  7. Upprepa behandlingen regelbundet efter varje vaxning, var 4:e vecka. Synligt resultat efter ca 15-20 behandlingar.

Om Permanent Hårreduktionsgel

Det finns några permanent hårreducerande produkter på marknaden som appliceras efter hårborttagning. Beroende på deras sammansättning verkar de på olika sätt med varierande resultat.

Sens´X PERMANENT DEPILATION GEL använder vi på salongen och är effektiv utan att skada huden. Den minskar hårväxten framgångsrikt och efter ett antal behandlingar kan permanent hårreduktion uppnås.

Den kan användas året runt, på alla kroppsdelar, alla hårfärger och hårkvalitéer.

Läs mer om Permanent Hårreduktionsgel på fonnix.com

Instagram
Frisörföretagarna